The Green Stamp Nieuws

THE GREEN STAMP NIEUWS

new donation transferred

Nieuwe donatie overgemaakt

Op dinsdag 29 maart hebben wij onze vijfde batch van donaties overgemaakt. Gedurende de laatste paar maanden hebben wij veel donaties gekregen voor Sumatra Orangutan Explore welke tot deze donatie hebben geleid. We hebben €41,90 gedoneerd aan Sumatra Orangutan Explore.

Eerlijk, dit hadden wij niet kunnen doen zonder jullie. Namens zowel Sumatra Orangutan Explore als namens ons, DANK JULLIE WEL voor het vertrouwen en support.

Maandelijkse donatie update (februari 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van februari 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (januari 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van januari 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Jaguar Land – private reserve online

Aangezien wij Nick op professioneel vlak in persoon hebben ontmoet, weten wij dat zijn toewijding om natuur en wildlife te beschermen bewonderenswaardig is, niet alleen voor ons, maar voor vele. Wat begon als a conversation about conservation, leidde tot meerdere videocalls over de bescherming van natuur en wildlife in Bolivia. Vanwege Nick zijn oneindige toewijding aan het behoud van natuur en wildlife in Bolivia, zijn wij ongelofelijk blij om dit unieke project op onze website te hebben.

Zorg dat je de feature die wij geschreven hebben over  Jaguar Land leest en natuurlijk, de volgende keer dat je online iets koopt, doneer de verdiende commissie aan hun project!

New donation transferred

Nieuwe donatie overgemaakt

Op dinsdag 11 januari hebben wij onze vierde batch van donaties overgemaakt. Gedurende de laatste paar maanden hebben wij veel donaties gekregen voor Kenlink tours en travel, welke tot deze donatie hebben geleid. We hebben €54,47 gedoneerd aan Kenlink tours en travel.

Eerlijk, dit hadden wij niet kunnen doen zonder jullie. Namens zowel de Kenlink tours en travel als namens ons, DANK JULLIE WEL voor het vertrouwen en support.

Loita Hills Basecamp online

Loita Hills Basecamp nu online

Authentiek en gepassioneerd: twee woorden, die in onze mening, het best de nieuwe wildlife feature op onze website beschrijven. Snel nadat we in gesprek waren met de oprichters van Loita Hills Basecamp leerden over hun wortels en bedoelingen. En we kunnen jou garanderen dat je meer wil lezen over dit project!

Donaties gemaakt aan Loita Hills Basecamp worden gebruikt om de lokale gemeenschap te ondersteunen en deels aan onderwijs. Loita Hills Basecamp werkt met zijn eigen goede doel: Back to Nature projects.

Zorg dat je de feature die wij geschreven hebben over Loita Hills Basecamp leest en natuurlijk, de volgende keer dat je online iets koopt, doneer de verdiende commissie aan hun project!

Maandelijkse donatie update (december 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van december 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview - 2021 december

Maandelijkse donatie update (November 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van november 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview

Maandelijkse donatie update (Oktober 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van oktober 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

1-jarig jubileum

DE TIJD VLIEGT!

Vandaag, precies 1 jaar geleden, hebben wij The Green Stamp gelanceerd! Van het overmaken van meerdere donaties tot verschillende gastbloggers: het is een mooi avontuur geweest! Voor iedereen die ons support heeft gegeven, ons heeft gemotiveerd en heeft geholpen in het afgelopen jaar: DANKJEWEL! Laten we doorgaan met het verspreiden van een groene impact wereldwijd!