The Green Stamp Nieuws

THE GREEN STAMP NIEUWS

Nieuwe donatie overgemaakt

Op 12 augustus was het een speciale dag: World Elephant Day. Gedurende deze dag hebben we alle donaties toegewezen aan Bring The Elephant Home Foundation.

Totaal hebben we deze dag €9,39 opgehaald, dit hebben wij overgemaakt naar Bring The Elephant Home op 24 September! Eerlijk, dit hadden wij niet kunnen doen zonder jullie. Namens de olifanten overal op de wereld DANK JULLIE WEL voor het vertrouwen en de support.

Maandelijkse donatie update (September 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van september 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Simolap Wild Adventure nu online

Wij zijn heel blij om weer een nieuw wildlife project te mogen verwelkomen op onze website. Gedurende onze video calls, lieten ze een enorme passie voor wildlife en het behoud hiervan, dat wij gewoon wisten dat wij een feature van dit project op onze website wilde plaatsen.
Donaties aan Simolap Wild Adventures worden gebruikt voor het werk in natuurbehoud. De aandacht gaat uit naar patrouilleren en het uitbreiden van de vegetatiebaan langs de grenzen van het nationale park. Voor beide dingen heeft Simolap Wild Adventures toestemming en steun van de local National Park office.

Lees vooral de feature die wij hebben geschreven over Simolap Wild Adventures en natuurlijk, wanneer je volgende keer jouw online aankoop koopt: donate the commission earned aan hun project!

Maandelijkse donatie update (Augustus 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van augustus 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (juli 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van juli 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview

Maandelijkse donatie update (juni 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van juni 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview

Maandelijkse donatie update (mei 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van mei 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview

Greenify your business live

Greenify your business program is nu live

Zojuist hebben wij een nieuwe service voor the Green Stamp gelanceerd. Vanaf nu hebben wij een platform voor bedrijven om ook hun online aankopen via ons platform te doen, wat ervoor zorgt dat zij kunnen doneren zonder iets (extra) uit te geven. Het programma heet: Greenify your business!

New donation transferred

Nieuwe donatie overgemaakt

Op vrijdag 14 mei hebben wij onze tweede donatie over kunnen maken. Gedurende de afgelopen maanden hebben wij een heleboel donaties binnengekregen voor Bukit Lawang Jungle Trekking, wat ervoor heeft gezorgd dat wij deze donatie konden overmaken.

Eerlijk, dit hadden wij niet kunnen doen zonder jullie. Namens zowel Bukit Lawang Jungle Trekking als namens ons, DANK JULLIE WEL voor het vertrouwen en support.

Maandelijkse donatie update (april 2021)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van april 2021 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Monthly donate overview