The Green Stamp Nieuws

THE GREEN STAMP NIEUWS

Maandelijkse donatie update (december 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van december 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (november 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van november 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (september 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van september 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (augustus 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van augustus 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (juli 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van juli 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (juni 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van juni 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Somboon Legacy Foundation nu online

Toen Somboon Legacy Foundation (Somboon) contact met ons opnam, twijfelden we. Olifanten sanctuaries staan erom bekend olifanten slecht te behandelen. Zou Somboon anders zijn? Na hun website bestudeerd te hebben en videocalls met Somboon, kunnen wij bevestigen dat Somboon anders is. 

Donaties gemaakt via The Green Stamp aan Somboon worden gebruikt voor 3 doeleinden: olifanten zorg, personeelskosten en de kosten voor de mahouts.

Zorg dat je de feature die wij geschreven hebben over  Somboon Legacy Foundation leest en natuurlijk, de volgende keer dat je online iets koopt, doneer de verdiende commissie aan hun project!

Maandelijkse donatie update (mei 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van mei 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (april 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van april 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!

Maandelijkse donatie update (maart 2022)

Om het donatie systeem zo transparant mogelijk te maken, hebben wij alle cijfers van maart 2022 tot nu toe voor jou verzameld. In de grafiek hieronder, zie je de cijfers van het aantal bestellingen en aantal gekochte items. En, last but not least, het totale bedrag van commissies die binnen zijn gekomen om te doneren!